<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Lukion käytävillä oli siihen aikaan vuodesta hiljaista ja ahdistavaa. Kansakuntamme toivot kokivat Weltschmertzia. Kukaan heistä ei tosin tiennyt potevansa sitä. Annukka oli saanut sen Jarilta, Jari oli saanut sen Kirstiltä, Kirsti oli saanut Petteriltä, Petteri Maria- Jasmiina- tädiltään ja niin edespäin. Jotkut olivat erilaisten perverssisti korruptoituneiden sosiaalisten interaktioiden kasaantuessa saaneet sitä ylimääräisiäkin annoksia. Mutta jos sitä niljakkaan limaista interaktio-verkkoa alettaisiin selvittämään edessämme aukeaisi loputon vällyvä sosiologinen suo. Osalle sitä vanhemmat lisäsivät aamumurojen mukana. Osa sai sitä taustasäteilynä vierailta tähdiltä ja taivaankappaleilta otsonikerroksen tuhoutumisen vuoksi. Koulun äidinkielenopettaja oli saanut ison annoksen sitä istuttuaan hetken kahville vanhan tuttavansa, Kirstin kanssa. Kansakuntamme toivot osasivat onneksi käydä risteilyillä, kirjoittaa Weltschmertz- päiviensä arvioidun lukumäärän koulun seinille ja syyttää Afrikan tilannetta sekä maamme puoluepoliittista jakaumaa kaikesta tästä.

 

Koska naapurini riiteli ja suurimman maailmanvallan presidentti ei miellytä minua ahdistuin itsekin ja menenkin tästä sänkyni perukoilla loppupäiväksi potemaan syömishäiriöitä. Huomenna saatan hajottaa muutaman huonekalun, itkien hysteerisesti miettien kaikkia niitä eläimiä joista tehdään paistia lihaville kapitalistisioille. Ylihuomenna kerron vanhemmille mitä mieltä olen heistä, jonka jälkeen paiskon oveani.

 

Sen jälkeen menen chattailemaan internettiin seuraavaksi päiväksi; samanaikaisesti kuunnellen anglosaksisia teinibändejä. Sitten syljeskelemään kadulle frendieni kanssa, puhuen niin että saan  kolme kirosanaa mahtumaan joka lauseeseen. Vielä väitetään etteikö ihmiskunta enää kehity! Viikonlopun tullessa haen apua kemikaaleista, joita ostan vierailta ystävällisiltä sediltä joilla on aina paljon annettavaa. Kaverinikin sai kupan. Ja sitten vielä puhutaan jostain helvetin weltschmertzistä.