<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

 

Marko haaveili ryhtyvänsä kuolemansa jälkeen enkeliksi. Hänellä oli mielestään kaikki mitä enkelillä vaadittiin. Hänellä oli puhdas sydän, vaaleat hiukset ja hän oli aktiivisesti mukana seurakunnan toiminnassa. Sen lisäksi hän tunsi tietävänsä totuuden. Hän oli siis omasta mielestään kristikunnan oikeamielisyyden sydän ja miekka. Hän tiesi tarkkaan mitä mieltä Jumala oli homoista, lesboista ja muista luonnottomuuksista. Hän tiesi, ettei seurustelevan miehen ja naisen välillä voinut olla enempää kuin 6 vuotta 3 kuukautta ja 4 päivää ikäeroa. Muu oli Jumalan käskyjen vastaista. Se oli kirjoitettu. Sen lisäksi hän tiesi, että evoluutioteoria oli täyttä roskaa. Hän tiesi, että jos ihmiset lopettaisivat muiden kirjojen kuin Raamatun lukemisen, maailma olisi parempi paikka. Hän halusi käännyttää mahdollisimman monta vääräuskoista hyveiden tielle. Olihan hän sentään oikeauskoinen. Toisin kuin hänen isoveljensä Max. Hän halusi kertoa mahdollisimman monella, kuinka tulee elää. Hän halusi varoittavaa kuuluisasta VVV- vaarasta ennen avioliittoa. Viekoittelevana, vieressäsi, viattomana. (Ei pidä sekoittaa WWW- vaaraan, mistä hän myöskin varoitteli ihmisiä säveltämällään kappaleella Keuruun torilla kerran viikossa)

 

Jokainen tämän lukija varmastikin ymmärtää minkä magnitudin vaarasta nyt puhutaan. Oli helppoa tietää aina, ja jokaisessa tilanteessa mikä on moraalisesti oikein- kun kuuli päänsä sisältä Jumalallisen äänen. Ulkopuolisesta olisi tuntunut siltä kuin hänen päässään olisi jalankulkijoiden liikennevalot vilkkumassa hänen ajatustensa kohdalla. Oikein! (Hallelujaa- musiikin siivittämänä) Väärin! (taustalla synkkää heavy- musiikkia, kuten vaikkapa Britney Spearsia- kuten Marko osasi taitavasti tämänkin kristinuskon vastaisen musiikin luokitella) Oli myöskin todella oleellista, minkälaista musiikkia kuunteli ja mitä televisioista katsoi. Sillä kaikki mikä tapahtui, oli joko Jumalan tai sen toisen vastapelaajan suunnitelmia.  

 

Elettyään hyvän ja kristillisten oppien mukaisen elämän hän lopulta kuoli. Lienee loppujen lopuksi aika vaikea sanoa näin maallikkona, että pääsikö hän enkeliksi. Joku minua sivistyneempi tulee epäilemättä valistamaan minua siitä, mikä on asioiden todellinen laita. Tulkaa mieluiten iltapäivisin kello kolmen jälkeen. Varatkaa mukaan myös hiukan vihreää teetä, sillä pidän siitä huomattavasti enemmän kuin kahvista sekä arvostan siihen sisältyviä antioksidantteja.